s
فهرست عناوین

اجازه کار در آلمان

590
اجازه کار در آلمان

موقعیت‌های شغلی متنوع و فراوان در آلمان باعث شده تا افراد مختلف بتوانند فرصت‌های زیادی برای دریافت اجازه کار در آلمان داشته باشند. اجازه کار و دریافت ویزای کاری، در ابتدا ممکن است که کمی سخت به نظر بیاید. اما ما در این مقاله قصد داریم تا به طور کلی به دریافت اجازه کار در آلمان و انواع کار در این کشور بپردازیم تا این موضوع را برای شما به طور کامل شرح دهیم.

انواع اجازه کار در آلمان

 افراد مختلف با توجه به ملیتی که دارند باید نسبت به اخذ ویزای کاری و اجازه کار در آلمان اقدام کنند. افراد دارای پاسپورت اروپا، سوئیس، لیختنشتاین، نروژ و ایسلند نیازی به دریافت اجازه کار از دولت آلمان را ندارند. این افراد می‌توانند به راحتی و بدون طی کردن موارد قانونی و اداری، با داشتن یک قرارداد از سوی کارفرما در کشور آلمان مشغول به کار شوند.
افراد مقیم کشورهای آمریکا، کانادا، استرالیا، نیوزیلند، اسرائیل، ژاپن و کره جنوبی نیز نیازی به دریافت ویزای کاری از کشور آلمان را ندارند. افراد مقیم این کشورها باید وارد خاک کشور آلمان شده و به دنبال کار بگردند. بعد از پیدا کردن یک کارفرما، باید یک برنامه اقامت بیشتر از سه ماه را به دولت آلمان تحویل داده و نسبت به دریافت اقامت آلمان اقدام کنند.

افرادی که ملیت اروپایی ندارند نیز می‌توانند برای دریافت اجازه کار آلمان اقدام کنند. برای این کار ابتدا باید در کشور مبدأ خود نسبت به پیدا کردن یک کارفرمای آلمانی اقدام کنید. بعد از پیدا کردن یک کارفرمای آلمانی، انجام مصاحبه و عقد قرارداد می‌توانید نسبت به اخذ ویزای کاری آلمان اقدام کنید. این قوانین شامل ما ایرانی‌ها نیز می‌شود.

در آلمان 4 نوع اجازه کار وجود دارد که افراد می‌توانند نسبت به اخذ آن اقدام کنند.

دانشگاه‌های برتر آلمان

اجازه کار جنرال یا عمومی (General Work Permit)

اجازه کار عمومی یا جنرال، نوعی از ویزای کاری است که فرد در آن نیاز به تخصصی خاص و مدرک تحصیلی مرتبط با آن تخصص ندارد. هر فردی که بتواند شغل و کارفرمایی در آلمان پیدا کند و همچنین، قراردادی را به ثبت برساند، می‌تواند نسبت به اخذ این نوع ویزا و اجازه کار اقدام کند.
 

اجازه کار برای افراد ماهر (Highly Skilled Worker Permit)

فرد ماهر (Skilled Worker) باید دارای یک مدرک دانشگاهی باشد. فرد ماهر در آلمان به عنوان فردی شناخته می‌شود که بین 25 تا 64 سال سن داشته و در شغل‌های با تخصص بالا مشغول به کار شود. این شغل‌ها معمولاً دارای حقوق بالا در جامعه آلمان هستند. برای مثال افرادی که در پروژه‌های تحقیقاتی فعالیت دارند یا تخصص‌های دانشگاهی دارند.
 

بلوکارت (EU Blue Card)

افراد هنگامی که در آلمان مشغول به کار هستند و یا یک فرصت شغلی در آلمان پیدا کرده‌اند، اگر دارای مدرک دانشگاهی مورد تأیید در آلمان بوده و حقوق حداقلی، بین €43992 و €56,400 داشته باشند، می‌توانند برای دریافت بلوکارت آلمان اقدام کنند. برای اطلاعات بیشتر درباره بلوکارت آلمان، نحوه اقدام و شرایط مورد نیاز آن می‌توانید مطلب زیر را مطالعه کنید.
 

اجازه کار برای فریلنسرها یا خود اشتغالی (Work Permit For Freelancers)

این نوع ویزا و اجازه کار برای افرادی است که به صورت خود اشتغالی یا فریلنسری مشغول به کار هستند. برای دریافت این نوع ویزا باید بتوانید به ثابت کنید که دارای کارفرما هستید و برنامه‌ای هم برای آینده خود دارید.
 

نحوه پذیرش ویزای کاری آلمان

همانطور که پیش‌تر توضیح دادیم، برای دریافت پذیرش ویزای کاری آلمان با توجه به انواع اجازه کار موجود، افراد می‌توانند نسبت به اخذ آن اقدام کنند. برای دریافت این نوع ویزا، باید یک دعوت نامه کاری از آلمان داشته باشید. این دعوت نامه کاری بدان معناست که باید از یک کارفرمای آلمانی قرارداد کاری داشته باشید.
 

مدارک مورد نیاز برای ویزای کاری

  • پاسپورت معتبر

  • بیمه سلامت

  • مدارک تحصیلی مرتبط با تجربه کاری

  • قرارداد کاری (برای ارائه به سفارت)

  • رزومه استاندارد برای ارائه به کارفرما

  • مدارکی مبتنی بر نداشتن سابقه کیفری

لانرهلدینگ با بیش از 7 سال سابقه مؤفق در زمینه مهاجرت به آلمان، آماده ارائه خدمات ویزای کاری آلمان به افراد علاقه‌مند خواهد بود. در این راستا، لانرهلدینگ می‌تواند در زمینه کاریابی و نگارش رزومه شما را یاری دهد. برای دریافت مشاوره و اطلاعات بیشتر می‌توانید با مشاوران ما در ارتباط باشید.
 

هزینه اجازه کار در آلمان

هزینه دریافت اجازه کار و ویزای کاری در آلمان با توجه به ایالت می‌تواند بین 100 تا 140 یورو متفاوت باشد. هزینه برای دریافت بلوکارت آلمان نیز 100 یورو اعلام شده است.
 

اجازه کار دانشجویی در آلمان

دانشجویان بین‌المللی در آلمان اجازه کار 20 ساعت در هفته را دارند. این اجازه کار 20 ساعت در هفته در طول ترم‌های تحصیلی برای دانشجویان مجاز است. همچنین دانشجویان در طول تابستان که مشغول به تحصیل نیستند، می‌توانند 40 ساعت در هفته مشغول به کار باشند. در مجموع، دانشجویان 120 روز در سال را می‌توانند به صورت کامل مشغول به کار باشند و 240 روز در سال را می‌توانند به صورت پاره وقت کار کنند. این اجازه کار برای دانشجویان نیازی به درخواست مجوز از اداره کاریابی آلمان را ندارد.
 

اجازه کار همراه دانشجو در آلمان

همراه دانشجو در آلمان اجازه کار در خاک آلمان را ندارد و همراه برای دریافت مجوز کار در آلمان باید به صورت جداگانه اقدام کند.
 

کلام آخر

اجازه کار در آلمان با توجه به ملیت افراد می‌تواند متفاوت باشد. برای ما ایرانیان نیاز به دریافت اجازه کار و ویزای کاری در آلمان وجود دارد. 4 نوع ویزای کاری در آلمان وجود دارد که افراد می‌توانند بر اساس مهارت و سابقه‌ای که دارند، نسبت به اخذ آن‌ها اقدام کنند. لانرهلدینگ توانایی مشاوره و یاری شما را در زمینه اخذ ویزای کاری در آلمان را دارد. برای دریافت مشاوره می‌توانید با کارشناسان ما در ارتباط باشید تا به صورت اختصاصی شرایط شما مورد بررسی قرار بگیرد و راهنمایی‌های لازم را به شما ارائه دهند.

© Copyright 2015-2023 zidex - All Rights Reserved - Develop by: zidex