s
فهرست عناوین

مهاجرت ماماها به آلمان

79
مهاجرت ماماها به آلمان

مهاجرت ماماها به آلمان طی دهه اخیر روند رو به رشدی داشته‌است. مامایی یک حرفه حساس درمانیست که به مشکلات زنان _مخصوصا در دوره بارداری_ می‌پردازد. زنان در طول زندگی خود به حضور ماماها احتیاج داشته و بر اساس آمارها و ضوابط بهداشتی، باید به چکاپ‌های سالانه با مامای خود اهمیت ویژه بورزند. طبق اطلاعیه انجمن مامایی آلمان در حال حاضر حدود 22 هزار ماما در این کشور کار می‌کنند. برخی در کلینیک‌ها و بیمارستان‌های دولتی و خصوصی و برخی دیگر به صورت فریلنس مشغول به کار هستند. اما آمار سال 2023 نشان داده‌اند که همچنان کمبود نیروی ماما در کشور آلمان دیده می‌شود.
طبق تحقیقات، یک سوم کل پرستاران و ماماها در اروپا در حال حاضر در کشور آلمان شاغل هستند. با این حال کشور المان بیشتر از هر موقع دیگری به نیروی مامایی در سیستم بهداشت و درمان خود احتیاج دارد. چون جمعیت این کشور رو به پیری رفته و به نیروی بیشتری برای مراقبت از قشر سالخورده و آسیب‌پذیر جامعه احتیاج دارند. همین مورد باعث شده افراد زیادی قصد مهاجرت به این کشور را داشته و برای اخذ یک موقعیت شغلی یا تحصیلی مرتبط با مامایی در آلمان تلاش کنند. در این مطلب از لانرهلدینگ به بررسی انواع راه‌های مهاجرت مامایی به آلمان پرداخته و وضعیت حقوق و بازار کار این حرفه را بررسی می‌کنیم. با ما در خصوص مهاجرت ماماها به آلمان همراه باشید.

دانشگاه‌های برتر آلمان

وظایف ماما در آلمان

در حال حاضر می‌توان گفت به صورت کلی 4 نوع ماما در آلمان مشغول کار هستند؛ ماماهای شاغل در بیمارستان، ماماهای فریلنس، ماماهای زایمان در خانه، ماماهای آن کال.

  • ماماهای شاغل در بیمارستان: این ماماها به صورت شیفتی در بیمارستان کار می‌کنند.
  • ماماهای فریلنس: این ماماها هم در دوران بارداری، هم زایمان و هم پس از زایمان آماده کمک به خانم‌های باردار هستند.
  • ماماهای آن کال: ماماهای آن کال هم به صورت فریلنس و هم با بعضی بیمارستان‌ها کار می‌کنند.
  • ماماهای زایمان در خانه: این ماما در خانه به خانم‌های باردار حین زایمان کمک می‌کنند.

ماماها در آلمان بر اساس حیطه فعالیتی خود خدماتی چون توصیه‌های مراقبتی، آموزش تمرین‌های مخصوص دوران بارداری، معاینه خانم‌های باردار، معاینه‌های دوره‌ای زنان، کمک حین زایمان، مراقبت از نوزادان و ... را انجام می‌دهند.
 

انواع روش‌های مهاجرت ماماها به آلمان

هر فرد بسته به شرایط تحصیلی و کاری خود می‌تواند روش متفاوتی برای مهاجرت به آلمان را برگزیند. در ادامه انواع مسیرهای مهاجرتی به آلمان برای ماماها را شرح می‌دهیم:
 

آوسبیلدونگ مامایی در آلمان

آوسبیلدونگ به دوره‌های کارآموزی همراه با حقوق در آلمان گفته می‌شود که بیش از 300 رشته متنوع ارائه می‌دهد. شما می‌توانید با مدرک دیپلم، مدرک زبان آلمانی سطح B2 و بدون ارائه تمکن مالی از طریق آوسبیلدونگ به آلمان مهاجرت کنید. یکی از رشته‌های پرطرفدار آوسبیلدونگ مامایی است که به صورت کلی 3.5 الی 4 سال به طول می‌انجامد. البته فراموش نکنید که آوسبیلدونگ مامایی دوال اشتادیوم است؛ به این معنا که موارد تئوری را در کلاس درس در یک دانشکده مامایی می‌آموزید و در یک بیمارستان یا کلینیک آموخته‌های تئوری خود را استفاده می‌کنید. همچنین، به صورت ماهانه به شما حقوق پرداخت می‌شود.

  • حقوق سال اول ماهانه 1100 تا 1515 یورو
  • حقوق سال دوم ماهانه 1117 تا 1515 یورو
  • حقوق سال سوم ماهانه 1210 تا 1515 یورو
  • حقوق سال چهارم ماهانه 1270 تا 1515 یورو

برای اطلاعات بیشتر درباره دوره کارآموزی مامایی، آوسبیلدونگ مامایی را کلیک کنید.
 

تحصیل مامایی در آلمان

تحصیل مامایی در آلمان یکی از بهترین راه‌ها برای ورود به آلمان است. برای تحصیل در مقطع لیسانس معمولا باید یک دوره یک ساله کالج بگذرانید. البته در نظر داشته باشید که بعضی دانشگاه‌ها رشته مامایی را به صورت دوال اشتادیوم ارائه می‌دهند. به عنوان مثال، رشته کارشناسی مامایی در دانشگاه بن به صورت دوال اشتادیوم برگزار می‌شود. این رشته 8 ترم داشته و به زبان آلمانی ارائه می‌شود. برای ورود به این رشته باید مدارک تحصیلی پیشین، مدرک معادل ابیتور، گواهی سلامت، مدرک زبان آلمانی C1 و رزومه ارائه دهید. برای تحصیل ارشد مامایی در آلمان باید وارد گرایش‌های زیرشاخه مامایی شوید.

دانشگاه‌های برتر آلمان

 

جاب آفر مامایی در آلمان

ویزای کاری برای ماماها از راحت‌ترین روش‌های مهاجرت به آلمان است. چون همانطور که گفتیم، این کشور نیاز شدید به نیروی ماما دارد. شما به عنوان یک ماما در آلمان می‌توانید در کلینیک‌ها، مطب‌ها، بیمارستان‌ها، و یا به صورت فریلنس کار کنید. در صورتی که لیسانس مامایی دارید و در این حیطه شاغل بوده‌اید می‌توانید به راحتی از آلمان جاب آفر مامایی گرفته و مهاجرت کنید. موارد مورد نیاز شما برای اخذ جاب آفر مامایی به صورت کلی شامل موارد زیر هستند:

  • لیسانس مامایی
  • سابقه کار مامایی
  • سطح زبان آلمانی B2

معادلسازی مدرک مامایی در آلمان

از مهم‌ترین مراحل مهاجرت کاری به آلمان برای افراد کادر درمان (مثل مامایی) معادلسازی مدارک تحصیلی و کاری یا همان انرکنونگ (Anerkennung) است. شما ابتدا باید مدارک خود را ترجمه کنید و به تایید سفارت آلمان برسانید. سپس می‌توانید مدارک را برای انرکنونگ ارسال کنید و در نهایت تاییدیه بشاید بگیرید.

© Copyright 2015-2023 zidex - All Rights Reserved - Develop by: zidex