s
تماس با لانر هلدینگ
فهرست عناوین

ویزای پیوست آلمان

624
ویزای پیوست آلمان

ویزای پیوست چیست؟ درواقع ویزای پیوست از انواع ویزاهاییست که شما می‌توانید برای مهاجرت به یک کشور (همراه با خانواده خود) اخذ کنید. معمولا یکی از دغدغه‌های مهاجران این است که چطور می‌توانند همراه با همسر یا خانواده خود به کشور مقصد مهاجرت کنند. در چنین مواقعی، اکثر کشورها از جمله کشور آلمان گزینه‌ای به نام ویزای پیوست را پیش روی مهاجران قرار می‌دهند. افراد با واجد شرایط بودن و اخذ ویزای پیوست، می‌توانند همراه با همسر یا فرزندان خود به آلمان مهاجرت کنند. ویزای پیوست به عنوان راحت‌ترین راه مهاجرت به آلمان شناخته می‌شو؛ اما مراحلی دارد که باید دقیق و به ترتیب طی شوند. در این مقاله از لانرهلدینگ با ما همراه باشید تا به معرفی کامل ویزای پیوست و نحوه اخذ آن از سفارت آلمان در ایران بپردازیم.
 

ویزای الحاق به خانواده آلمان

ویزای پیوست یا همراه از گزینه‌های پیش روی افراد متقاضی مهاجرت به آلمان است. اگر با یک تبعه‌ غیرآلمانی ازدواج کرده باشید که مجوز اقامت، بلوکارت اروپا، کارت  ICT، اجازه اقامت دائم آلمان یا اجازه اقامت دائم اتحادیه اروپا را داشته باشد، در صورتی که هم شما و هم ایشان (همسر شما) حداقل 18 سال سن داشته باشید، می‌توانید ویزای پیوست آلمان دریافت کنید.

پاسپورت

توجه کنید که شما باید اساساً از دانش زبان آلمانی (سطح 1A ) برخوردار باشید. در موارد استثنا، اگر همسرتان بلوکارت اتحادیه اروپا داشته باشد، نیازي به ارائه‌ی مدرک دال بر دانش زبان آلمانی شما وجود ندارد. علاوه بر این مکان زندگی فرد مقیم آلمان باید از فضای کافی برخوردار بوده و تأمین مخارج زندگیتان باید تضمین شده باشد.
 
همانطور که در بالا گفته شد یکی از مهمترین شرایط اعطای روادید آن است که حتماً از دانش پایه‌ی زبان آلمانی (حداقل A1) برخوردار باشید. دانش زبان آلمانی خود را باید از طریق شرکت در آزمون زبان آلمانی و ارائه‌ی یک مدرک معتبر اثبات کنید. این مدرک زبان باید با استانداردهای انجمن ممیزین زبان اروپا (ALTE) منطبق باشد و در حال حاضر مدارک زبان زیر را شامل می‌شود:

  • آزمون  Deutsch Start 1 از انستیتو گوته (در حال حاضر امکان شرکت در آزمون گوته در ایران وجود ندارد)
  • آزمون  Deutsch Start 1 از موسسه‌ telc
  • آزمون  Deutsch Grundstufe 1 دیپلم زبان اتریش

معرفی انواع ویزای پیوست به خانواده در آلمان

ویزای پیوست به خانواده یا Familienzusammenführung یکی از رایج‌ترین ویزاها در آلمان است که به افراد اجازه می‌دهد تا به اعضای خانواده‌ای که در آلمان اقامت دارند بپیوندند. این نوع ویزا شامل چند نوع مختلف می‌شود که هرکدام بسته به شرایط فردی متفاوت است. در ادامه با ما همراه باشید تا این ویزاها را به شما معرفی کنیم.
 

ویزای پیوست به همسر

ویزای پیوست به همسر یا (Spouse Visa) به نوعی از ویزا اطلاق میشود که به شخص اجازه میدهد تا به همراه همسر خود به کشور مقصد مهاجرت کند البته این نوع ویزا فقط برای همسران افرادی صادر میشود که اجازه اقامت در کشور مقصد را دارند. همچنین، ازدواج شما باید قانونی و رسمی باشد و فرد پیوست شده، بتواند حداقل در سطح A1 به زبان آلمانی، صحبت کند.


 

ویزای پیوست فرزندان به والدین

چنانچه والدین شما در آلمان زندگی می‌کنند و سن شما کمتر از 18 سال است، می‌توانید با دریافت ویزای پیوست به خانواده به کشور آلمان، مهاجرت کنید. توجه داشته باشید تنها اگر سن متقاضیان کمتر از 18 سال باشد در صورت تسلط به زبان آلمانی، تقاضای ویزای پیوست، پذیرفته خواهد شد.

 

چگونه برای ویزای پیوست به خانواده اقدام کنیم؟

مراحل دریافت ویزای پیوست به خانواده در آلمان شامل چندین مرحله مهم است که باید به دقت انجام شود:

  1. جمع‌آوری مدارک: ابتدا باید تمامی مدارک موردنیاز را جمع‌آوری کنید (در بخش بعدی به مدارک مورد نیاز اشاره خواهیم کرد.
  2. فرم درخواست ویزای پیوست آلمان: پس از جمع‌آوری مدارک، باید فرم درخواست ویزای پیوست آلمان را به دقت پر کنید. این فرم از طریق وب‌سایت سفارت آلمان قابل دسترسی است.
  3. تعیین وقت مصاحبه: پس از تکمیل فرم و آماده‌سازی مدارک، باید از طریق سفارت یا کنسولگری آلمان وقت مصاحبه تعیین کنید. این مرحله بسیار مهم است و باید با دقت انجام شود.
  4. انجام مصاحبه: در تاریخ مقرر، به سفارت یا کنسولگری مراجعه کرده و مصاحبه خود را انجام دهید. در این مرحله، مدارک شما بررسی و از شما سوالاتی پیرامون درخواست ویزا پرسیده می‌شود.
  5. بررسی درخواست توسط مقامات آلمان: پس از انجام مصاحبه، درخواست شما توسط مقامات مهاجرتی آلمان بررسی خواهد شد. در صورتی که مدارک کامل و درخواست شما مورد تایید قرار گیرد، ویزای شما صادر می‌شود.
  6. دریافت ویزا: پس از تایید درخواست، می‌توانید ویزای خود را از سفارت یا کنسولگری دریافت کنید.


 

شرایط اخذ ویزای پیوست آلمان

اگر شما به صورت قانونی با یکی از انواع ویزاها _از ویزای تحصیلی آلمان گرفته تا ویزای کاری، ویزای سرمایه گذاری و..._ به آلمان مهاجرت کرده‌اید، فرصت مهاجرت به آلمان برای همسر و فرزندان زیر 18 سال شما امکان پذیر خواهد شد. به این معنا که خانواده شما می‌توانند با اخذ ویزای پیوست شما به آلمان مهاجرت کنند. جالب است بدانید افرادی که به کمک ویزای پیوست به آلمان مهاجرت می‌کنند اجازه کار فول تایم خواهند داشت.


پاسپورت
 
توجه داشته باشید قبل از اقدام برای ویزای پیوست، فردی که ساکن آلمان است باید شرایط زیر را داشته باشد:

  • درآمد کافی برای حمایت از خود و خانواده خود را داشته باشد.
  • داشتن محل اسکان در آلمان
  • پول کافی برای تأمین خانواده را داشته باشد.
  • دارای مجوز اقامت موقت یا دائم یا کارت آبی اتحادیه اروپا باشد.
  • توانایی فراهم‌کردن بیمه درمانی، برای خود و خانواده را داشته باشد. برای خود و اعضای خانواده خود بیمه درمانی کافی داشته باشید.
  • تسلط به زبان آلمانی (حداقل A1)


همچنین، فرد متقاضی هم برای دریافت ویزای پیوست، باید شرایط زیر را داشته باشد:

  • مدارک لازم برای دریافت ویزای پیوست به خانواده آلمان
  • برای مهاجرت به آلمان و دریافت ویزای پیوست به خانواده، حتما باید قبل از مراجعه به سفارت آلمان، مدارکی  را که در زیر به آن پرداختیم تهیه کنید. همچنین در نظر داشته باشید که این مدارک، حتماً باید به زبان آلمانی، ترجمه شوند.

مدارک موردنیاز برای دریافت ویزای پیوست آلمان

اخذ ویزای پیوست آلمان چندان سخت نیست و احتیاج به مدراک خاصی ندارد. مدارک لازم برای پیوست به همسر در آلمان شامل لیست زیر هستند:
  • ارائه پاسپورت معتبر
  • فرم تکمیل شده‌ی درخواست ویزای آلمان پیوست
  • مدرکی مبنی بر اثبات داشتن محل اسکان مناسب فرد مقیم در آلمان
  • دو قطعه عکس بیومتریک که (حداقل در سه ماه گذشته گرفته شده باشد)
  • ارائه سند ازدواج و ترجمه آن به زبان آلمانی
  • مدرک زبان آلمانی (حداقل سطح A1)
  • بیمه مسافرتی یا مدرکی دال بر بیمه‌ معتبر درمانی
  • مدارک مبتنی بر اثبات تمکن مالی فرد مقیم آلمان
  • ارائه دعوت‌نامه از طرف فرد ساکن آلمان
  • ارائه طلاق‌نامه و گواهی فوت همسر (در صورت ازدواج پیشین فرد متقاضی)
  • اگر همسر فرد متقاضی دارای اقامت قانونی در آلمان باشد، باید یک نسخه از مدرک اقامت را به سفارت آلمان ارائه دهد
  • اگر پدر یا مادر شما در آلمان زندگی می‌کنند، برای دریافت ویزای پیوست فرزندان خود باید مدرکی مبنی بر تایید سرپرستی حضانت آن‌ها به سفارت آلمان ارائه کنند.
     

همچنین، در فرایند دریافت ویزای پیوست آلمان، توجه به موارد زیر نیز ضروریست:

  • زمان بررسی درخواست: بسته به سفارت یا کنسولگری، ممکن است بررسی درخواست ویزای پیوست چند ماه به طول بکشد. بنابراین بهتر است از پیش برنامه‌ریزی کنید.
  • تمدید ویزای پیوست: پس از ورود به آلمان، ممکن است نیاز به تمدید ویزای پیوست داشته باشید. این فرآیند معمولاً از طریق دفاتر محلی مهاجرت در آلمان انجام می‌شود.
  • محدودیت‌های خاص: در برخی موارد خاص، ممکن است محدودیت‌هایی در دریافت ویزای پیوست وجود داشته باشد که بسته به قوانین مهاجرتی و وضعیت اقامت فرد مقیم در آلمان متغیر است.
     

مدت زمان صدور ویزای پیوست آلمان

از مهم‌ترین مولفه‌ایی که مهاجران متقاضی دریافت ویزای پیوست به آن توجه می‌کنند مدت زمان صدور ویزای پیوست آلمان است. طولانی‌ترین مرحله در مسیر اخذ ویزای پیوست مدت زمان انتظار برای وقت مصاحبه سفارت است. مهم‌ترین عامل در طولانی یا کوتاه شدن این بازه زمانی روش مهاجرت شخص اصلیست. به عنوان مثال اخذ وقت سفارت برای ویزای پیوست به ویزای تحصیلی ممکن است یک سال (یا بیشتر) طول بکشد. اما این مسئله برای ویزای پیوست به اوسبیلدونگ یا ویزای پیوست به ویزای کاری در تایم کمتری انجام می‌شود. حتی ممکن است همزمان با ویزای اصلی صادر شود! پس به نوع ویزای همسر خود دقت کنید.

© Copyright 2015-2023 zidex - All Rights Reserved - Develop by: zidex